anësor
anësor
rreth titullit
kompania

Përsosmëria vjen nga fokusi

SHENHUI INTERNATIONAL GROUP LIMITED.ndodhet në Parkun Industrial të Shkencës dhe Teknologjisë Xiqiao, Nanhai, Foshan.Është një prodhues profesionist i pajisjeve harduerike dhe aksesorëve të mobiljeve plastike, të tilla si mentesha shumëfunksionale, lidhëse, këmbë divanesh dhe ashensorë.

 • 20+
  vitevite
 • 30+
  E patentuarE patentuar
 • 6000+
  KlientëtKlientët
titull i patentuar
i patentuar me indeks
 • shenhui
 • biaode
 • botë
 • SHD7002L
  SH501
  SH410
  SH409
  SH408
 • SHD8002
  SH404removebg-parapamje
  SH405
  SH406
  SH407
 • Korniza e tavolinës
  SH401-removebg-parapamje
  SH409-removebg-parapamje
  SH409-removebg-preview1
  SH402-removebg-parapamje
Titulli i veçorive
 • 01

  Baza e karriges

  Baza e karriges
 • 02

  Këmba e tryezës

  Këmba e tryezës
 • 03

  Mekanizmi i mbështetëses për divan

  Mekanizmi i mbështetëses për divan
 • 04

  Mekanizëm mbështetëse koke për divan

  Mekanizëm mbështetëse koke për divan
 • karakteristika-Baza e karriges
 • veçoritë-TableLeg
 • veçoritë-Mbështetësi
 • veçoritë- Mbështetësja e kokës