страна
страна
за насловот
компаниски

Извонредноста доаѓа од фокусот

SHENHUI INTERNATIONAL GROUP LIMITED.се наоѓа во индустрискиот парк за наука и технологија Xiqiao, Нанхаи, Фошан.Тој е професионален производител на хардверски и пластични додатоци за мебел, како што се мултифункционални шарки, конектори, стапала за софа и лифтови.

 • 20+
  ГодиниГодини
 • 30+
  ПатентираноПатентирано
 • 6000+
  КлиентиКлиенти
патентиран наслов
индексно патентиран
 • шенхуи
 • биаода
 • светот
 • SHD7002L
  SH501
  SH410
  SH409
  SH408
 • SHD8002
  SH404removebg-преглед
  SH405
  SH406
  SH407
 • Рамка за маса
  SH401-removebg-преглед
  SH409-removebg-преглед
  SH409-removebg-преглед1
  SH402-removebg-преглед
Наслов на функција
 • 01

  Основа за стол

  Основа за стол
 • 02

  Нога на маса

  Нога на маса
 • 03

  Механизам за потпирач за софа

  Механизам за потпирач за софа
 • 04

  Механизам за потпирач за глава за софа

  Механизам за потпирач за глава за софа
 • карактеристики-Base за стол
 • карактеристики-TableLeg
 • карактеристики-Потпирач за грб
 • карактеристики-Потпирач за глава